Osnovna delatnost firme NOVOMATIK-HEM DOO je čišćenje termotehničkih i termoenergetskih objekata i instalacija, proizvodnja hemikalija za tretman voda u termotehnici i termoenergetici i sredstava za specijalizovana čišćenja u industriji, održavanje i remont rashladnih sistema, kao i razvoj proizvoda i usluga u oblasti hemijske industrije.

Preduslove svoje uspešnosti nalazimo u jasno postavljenim poslovnim ciljevima,  razmišljanju zasnovanom na rizicima, proaktivnom delovanju na iste, primeni isplativih i pouzdanih tehnologija tokom realizacije usluga i proizvodnje proizvoda.

Težimo očuvanju dobrih i partnerskih odnosa sa proizvođačima/dobavljačima i svim interesnim grupama kroz obostranu razmenu znanja i iskustva.

Misija našeg poslovanja je da uvek budemo ispred očekivanja klijenata, da im konstantnim unapređenjem naših usluga poštujući zakonske zahteve, zahteve standarda, zahteve najvišeg rukovodstva pružimo tretman kakav zaslužuju.

NOVOMATIK-HEM DOO ima za glavni cilj da posluje odgovorno, a takvo poslovanje je moguće jedino ako pored stalnog profesionalnog unapređenja, veliki akcenat stavimo na zaštitu životne sredine i zaštitu zdravlja i bezbednosti na radu, jer nebriga o životnom okruženju i svojim zaposlenima nikada ne vodi napretku.

Podsticanje inicijativa zaposlenih, kroz unapređenje njihovog profesionalnog znanja i kompetentnosti u svim tokovima poslovanja i razvijanje svesti istih o načinu na koji doprinose razvoju celokupne firme, kao i o važnosti ispunjenja zahteva klijenata, očuvanja životne sredine, poštovanja zahteva bezbednosti na radu i svih propisa i pravila poslovanja.

Svi zaposleni u firmi zajedno sa rukovodstvom će dosledno primenjivati politiku integrisanog sistema upravljanja.

U Lučanima

30.11.2020.

PREUZMITE U PDF FORMATU